E valu vaega e iloa ai le lelei o le fa'aaliga lanu atoa o le LED

1. Anti-static

Ole fale fa'apipi'i fa'aaliga e tatau ona i ai ni faiga fa'atosina lelei.O le eleele tu'ufa'atasiga, fola fa'aanti-static, u'amea fa'amalo, fala laulau fa'ato'aga, mama fa'aanti-static, lavalava fa'aanti-static, fa'atonutonuina o le susu, fa'avaeina meafaigaluega (aemaise lava le tipi vae), ma isi mea fa'avae uma. mana'oga, ma e tatau ona siaki e le aunoa i se mita static .

2. Fuafuaga ta'avale ta'avale

O le faʻatulagaina o le avetaʻavale IC i luga o le avetaavale taʻavale i luga o le faʻaaliga faʻaaliga o le a aʻafia ai foi le susulu o le LED.Talu ai o le gaosiga o loʻo i ai nei o le avetaʻavale IC o loʻo tuʻuina atu i luga o se mamao mamao i luga o le laupapa PCB, o le pa'ū o le voltage o le ala faʻasalalau o le a tele tele, lea o le a aʻafia ai le eletise masani o le LED ma mafua ai ona faʻaitiitia lona susulu.E masani ona tatou iloa o le susulu o LED i luga o le faʻaaliga faʻaaliga e maualalo ifo nai lo le ogatotonu, o le mafuaʻaga lea.O le mea lea, ina ia mautinoa le ogatasi o le susulu o le faʻaaliga faʻaaliga, e tatau ona mamanuina le faʻasologa o le tufatufaina o le avetaavale.

3. Fuafua le tau o iai nei

O le taimi nei ole LED ole 20mA.E masani lava, e fautuaina e le sili atu i le 80% le aofaʻi o le faʻaogaina o le taimi nei.Aemaise lava mo faʻaaliga e iai ni togi laʻititi, o le tau o loʻo iai nei e tatau ona faʻaititia ona o tulaga le lelei o le vevela.E tusa ai ma le poto masani, ona o le le ogatasi o le saosaoa o le lanu mumu, lanumeamata, ma le lanumoana, o le tau o loʻo i ai nei o le lanumoana ma le lanu meamata e tatau ona faʻaititia i se faiga faʻatatau e faʻamautu ai le paleni paʻepaʻe o le faʻaaliga mata. pe a uma ona faʻaaogaina umi.

4. moli fefiloi

E manaʻomia le faʻafefiloi o LED o le lanu tutusa ma tulaga faʻamalamalama eseese, pe faʻapipiʻi e tusa ai ma le faʻapipiʻiina o le ata o le malamalama e fuafua e tusa ai ma le tulafono faʻapitoa e faʻamautinoa ai le tutusa o le susulu o lanu taʻitasi i luga o le lau atoa.Afai ei ai se faʻafitauli i lenei faʻagasologa, o le susulu faʻapitonuʻu o le faʻaaliga o le a le fetaui, lea o le a aʻafia tonu ai le faʻaaliga faʻaalia o le faʻaaliga LED.

5. Pulea le tū sa'o o le moli

Mo LED i-laina, e tatau ona lava tekinolosi faagasologa e mautinoa ai o le LED e sa'o i le laupapa PCB pe a pasia le ogaumu.So'o se fa'asesega o le a a'afia ai le fa'amalieina o le malamalama o le LED ua uma ona fa'atulaga, ma o le a aliali mai poloka lanu ma le le fetaui.

6. Galu malūlū vevela ma taimi

O le vevela ma le taimi o le uelo i luma o le galu e tatau ona matua pulea.E fautuaina o le vevela muamua o le 100 ℃ ± 5 ℃, ma o le maualuga maualuga e le tatau ona sili atu i le 120 ℃, ma o le vevela muamua e tatau ona tulaʻi malie.Ole vevela ole uelo ole 245℃±5℃.E fautuaina e le tatau ona sili atu i le 3 sekone le taimi, ma aua le tete pe faate'ia le LED pe a uma le ogaumu seia toe foi i le vevela masani.Ole fua ole vevela ole masini faʻapipiʻi galu e tatau ona siakiina e le aunoa, lea e fuafua i uiga o le LED.O le vevela po'o le fesuisuiai o le vevela o le a faʻaleagaina saʻo ai le LED pe mafua ai faʻafitauli o loʻo natia, aemaise lava mo laʻititi laʻititi lapotopoto ma oval LED e pei ole 3mm.

7. Pulea uelo

Pe a le faʻamalamalamaina le faʻaaliga o le LED, e masani lava ona sili atu i le 50% le avanoa e mafua mai i ituaiga eseese o faʻamalama faʻapitoa, e pei o le faʻapipiʻiina o le pine faʻamalama, faʻapipiʻi pine IC, faʻaulu ulu pine, ma isi. faʻaleleia atili o le faagasologa ma faʻamalosia le lelei o asiasiga e foia.O le suʻega vibration aʻo leʻi alu ese mai le fale gaosimea o se auala lelei suʻesuʻega.

8. Fuafuaga fa'a'avevela vevela

LED o le a maua ai le vevela pe a galue, o le maualuga tele o le vevela o le a aʻafia ai le saoasaoa o le attenuation ma le mautu o le LED, o le mea lea o le faʻaogaina o le vevela o le laupapa PCB ma le faʻaogaina o le vevela ma le vevela o le kapeneta o le a aʻafia ai le faʻatinoga o le LED.


Taimi meli: Iuni-21-2021
WhatsApp Online Chat!