Fa'aaliga LED

Fa'aaliga LED o se ituaiga fa'aaliga mafolafola.E fa'aaogaina mo le fa'aaliga mata o le TV ma le komepiuta.O le LCD o se ituaiga fa'aaliga fa'aaogaina i uati numera ma le tele o komepiuta feavea'i.

O le fa'aaliga LCD e fa'aogaina ai ni fasi mea polarized se lua, i le va o se vai tioata vai.A o'o atu le vai i totonu o le vai, e toe fa'atulaga tioata ina ia le mafai ona ui atu le malamalama.O le mea lea, o tioata taʻitasi e pei o se tapuni, e faʻatagaina le malamalama e ui atu ma poloka ai.

O lo'o fa'atupuina le LCD i le sini o le mama, manifinifi, pupuu ma la'ititi.Faʻatasi ai ma le faigofie o le feaveaʻi ma felauaiga e pei o le mea e manaʻomia muamua, o auala faʻaalia masani e pei o faʻaaliga vitio CRT ma faʻaaliga faʻaalia o le LED e faʻatatau i mea e pei o le tele tele poʻo le tele o le eletise, ma e le mafai ona ausia manaʻoga moni o tagata faʻaoga.

O le atinaʻeina o le faʻaalia o le LED e ogatasi ma le tulaga o loʻo i ai nei o faʻamatalaga faʻamatalaga. Pe o se faʻaaliga saʻo, maualalo le faʻaogaina o le eletise, laʻititi laʻititi, poʻo le leai o se radiation, e mafai e tagata faʻaoga ona fiafia i le siosiomaga sili ona lelei.

E le gata i lea, o le faʻaaliga o le LED e maualalo le faʻaaogaina o le eletise, laʻititi laʻititi ma le maualalo o le radiation.

SZLIGHTALL Optoelectronics Co., LTD.o se atinaʻe faʻatekonolosi a le atunuʻu lea e taulaʻi i le R & D, gaosiga, faʻatau ma le tautua o faʻaaliga LED.O loʻo i ai a matou lava nofoaga faʻapitoa ma fale gaosi oloa i Shenzhen, ua uma ona auina atu i fafo i le silia ma le 100 atunuu i le lalolagi, ma le tele o galuega faʻamanuiaina eseese.


Taimi meli: Nov-26-2020
WhatsApp Online Chat!