E fa'alauiloa e le LED le suiga fou o moli ma o le a fa'aaogaina i moli lautele i le 2020

Lapopoa-lau LCD moli tua ma moli lautele faaosofia ai le tuputupu ae faatelevaveina

I le 2015 ma le 2016, o loʻo tumau pea le faʻatupulaia o le aofaʻi o le faʻatupulaia o le gaosiga o moli-setete, ae i le 2017 o loʻo faʻamoemoeina le faʻalauiloaina o le faʻatupulaia o tupe maua a le LED e oʻo atu i numera lua.

iSuppli o loʻo valoia o le aofaʻiga atoa o le maketi o le LED i le 2017 o le a faʻatupulaia e tusa ma le 13.7%, ma o le aofaʻi o le tuputupu aʻe faʻaletausaga mo le 2016-2012 o le a tusa ma le 14.6%, ma o le a oʻo atu i le 12.3 piliona US tala i le 2012. I le 2015 ma le 2016, le fa'ato'a fa'atuputeleina fa'atau maketi ta'ita'i lalolagi e 2.1% ma le 8.7%.

O nei fuainumera e aofia uma ai masini faʻapipiʻi luga (SMD) ma moli faʻapipiʻi i totonu o le pu ma moli faʻaalia alphanumeric-e aofia ai le malamalama masani, maualuga maualuga (HB) ma le ultra high brightness (UHB) LEDs.

O se vaega tele o le fa'atupulaia o lo'o fa'amoemoeina o lo'o ta'ua i luga o le a maua mai i le maualuga o le susulu ma le maualuga o le malamalama o LED e fa'aaogaina i fa'aoga moli.E oʻo atu i le 2012, o le maualuga o le susulu o le LED o le a faʻatatau mo le 31% o le aofaʻi o le LED, e sili atu le maualuga nai lo le 4% i le 2015.

Le aveta'avale autu o le tuputupu ae o maketi

"I le vaega fou o le tuputupu aʻe o le LED, o loʻo faʻaauau pea ona malosi le manaʻoga o le maketi mo moli faʻamautu mo faʻamau i tua ma faʻaaliga masini feaveaʻi.O le mea autu lea e faaosofia ai le tuputupu aʻe o le maketi o le LED, "o le tala lea a Dr. Jagdish Rebello, faatonu ma suʻesuʻega autu o le iSuppli."O moli i totonu o le taʻavale, faʻapea foʻi ma le faʻamalama o le tele-lau LCD mo TV ma komepiuta feaveaʻi, o nei maketi faʻalauiloa o le a faʻalauiloaina foi le tuputupu aʻe o le pisinisi LED.E le gata i lea, o le faʻaauau pea o le atinaʻeina o tekinolosi faʻamalama malo o le a mafai ai foʻi e LED ona maua ni faʻaoga fou i le faʻaogaina o moli teuteu ma maketi faʻamalama.Le nofoaga o martial arts.”

LCD backlight o loʻo avea pea ma faʻaoga autu LED

Talu ai nei, o faʻaaliga LCD laʻititi ma faʻamalama masini feaveaʻi o loʻo avea pea ma maketi faʻaoga tasi mo LED.I le 2017, o nei talosaga o le a sili atu nai lo le 25% o le aofaʻi atoa o le maketi o LED.

O lo'o taula'i atu le LED i moli lapopo'a LCD

Amata i le 2017, o le malamalama pito i tua o LCD tetele e pei o api ma faʻaogaina TV LCD ua avea ma isi faʻaoga taua o LED.

O le tau o le LCD backlight module (BLU) e sili atu le maualuga nai lo le CCFL BLU masani, ae o le tau o le lua ua lata mai.Ma o le LED BLU o loʻo i ai faʻamanuiaga faʻatinoga, e pei o le maualuga o le faʻatusatusaga, faʻavave le taimi faʻaoga, lautele lanu gamut, ma le leai o se mercury e fesoasoani foi e faʻaaogaina i LCDs.

O nisi kamupani fa'aola LED, tagata gaosi BLU, tagata gaosi LCD panel ma TV / fa'aaliga OEM gaosi oloa ua amata nei ona fa'aogaina LED e fai ma moli tua o LCD mata tetele.O LCD mata tetele o loʻo faʻaaogaina le LED BLU ua amata foi ona faʻatau faʻatau.

LED: Le lumanaʻi o moli lautele

O le atinaʻeina o LED maualuga ma le faʻamalamalamaina o le sili atu i le 100 lumens / watt ma le tulaʻi mai o mamanu fou ua mafai ai e le LED ona galulue faʻatasi ma le faʻaogaina o le taimi nei e aunoa ma le manaʻomia o le fesuiaʻiina, ma faʻalatalata atu ai LED i le maketi o moli lautele.

Ua fa'aogaina LED i le tele o fa'aoga mo moli teuteu i totonu ma fafo, ma ua amata ona taula'i atu i fa'amatalaga fa'amalama lautele e pei o moliuila, moli o togalaau, ma moli auala.O nei faʻaoga o loʻo tatalaina ai maketi mo moli LED i le fanua o fale ma faʻamalama kamupani.

E le gata i lea, ua faʻatupuina e le lalolagi le tulafono e faʻasa ai le faʻaaogaina o moli moli ma faʻamalosia le faʻaogaina o punaʻo moli.I le lumana'i lata mai, o le a fa'amanuiaina ai paipa fe'ula'i (CFL) mai fa'atonuga fa'aletulafono e fa'asa ai le fa'aogaina o lamepa.

Ae i se taimi umi, o le lelei o moli malo-malo o le a lofituina ai le eseesega o tau i le va o LED ma CFLs.Ma a o faʻaauau pea ona faʻaleleia le faʻatinoga o le LED, o le a faʻaititia atili le eseesega o tau.

Ua valoia e iSuppli e faapea i le 2020 o le a amata ona faaaoga matauila LED i moli lautele mo moli fale ma kamupani.


Taimi meli: Aukuso-02-2021
WhatsApp Online Chat!