Fa'aaliga LED manino

I tausaga talu ai nei, ua atiina ae vave le alamanuia fa'aaliga LED.I le faaopoopo atu i le fesoasoani i pisinisi e faʻaalia faʻasalalauga, o faʻaaliga o le LED ua faʻaleleia atili ai le tau o faʻailoga kamupani ma aumaia ai le tele o tagata faʻatau.Ua tele foi sona sao i le fesoasoani i le tele o aai e fausia ni fale iloga.E tatau ona taʻua i le lua tausaga talu ai, o le faʻasologa o faʻaaliga faʻaalia-faʻaaliga manino o le LED o loʻo pulea i le tele o faʻaoga, ma ua avea ma taʻutaʻua Initaneti i le tele o matata, ua faasolosolo malie ona iloa e le maketi.

O le faʻaaliga manino o le LED o se mea fou fou i luga o le faʻavae o le faʻaaliga LED, e tuʻuina atu ai le faʻaaliga sili atu ona felanulanuaʻi galuega.O le faatonu o Guangcai Zhixin e suʻesuʻeina le tulaga mataʻutia o le mata manino o le LED mai le tele o itu:

1. O le manino o le mata manino LED e maualuga e 90% pe sili atu.E fa'apipi'i i totonu e aunoa ma le suia o foliga vaaia o le fale.O le lau o loʻo tuʻuina atu se lagona tolu-dimensional o le avanoa, ma mea ma le faʻaaliga faʻaaliga ua faʻapipiʻiina atoa.E i ai se lagona vave o "tagata i le lau, lau i totonu o tagata".

2. O le faʻatusatusaga faʻatusatusa o le mata manino o le LED e mafai ona oʻo atu i le 1500: 1, o le lanu e susulu, ma o le aʻafiaga o ata e sili atu ona moni nai lo faʻaaliga masani.

3. Talu ai o le faʻaaliga manino o le LED o se faʻaaliga tele-vaega, e faʻaaogaina se mamanu faʻapitoa ma faʻapotopotoga DIY o lau tetele, lea e mafai ona iloa ai le 160-tikeri tele-matamata, lea e lelei mo ata matagofie uma i totonu o le atunuu.E faigata mo mata fa'aaliga masani ona fai lenei mea.

4. O le saogalemu i luma ma pe a maeʻa le faʻapipiʻiina manino o le LED e faʻamaonia.Afai o le faʻaaliga faʻaaliga masani e faʻapipiʻiina i se mataʻitusi tele o le LED, o le pito i lalo o le lau e matua le saogalemu, ma e faigofie ona pa'ū ma faʻaleagaina tagata ma faʻaleagaina.Ae ui i lea, o mea o le tino o le mata o le mata manino o le LED ua faʻaleleia, ma o le tino atoa o le lau e mama ma manifinifi, ma o le maea o loʻo faʻaaogaina mo le sisiina e faia i mea lelei, lea e mafai ona sili atu le mamafa.

5. O le faʻaaliga manino taʻitaʻia o loʻo i ai le tele o faʻaoga, e pei o puipui puipui puipui puipui, faleoloa faʻatau, faamalama tioata, faʻaaliga, laasaga, televise ma isi.O le mata manino o le LED o se tasi lea o oloa faʻaalia, e ui o le tau e faʻasaina ai se numera toʻaitiiti o tagata faʻaoga.Ae e leʻi faʻalavelaveina le tele o tagata faʻaoga e faʻatau.O faʻamalama manino LED ua vaevaeina i le tele o fanua e tusa ai ma oloa, tekinolosi, vaega, faʻaaliga, lapopoa manaʻomia, ma faʻataʻitaʻiga faʻaoga, lea na fesoasoani moni i le tele o kamupani tuputupu aʻe ma matutua e faʻaleleia atili ai o latou foliga faʻailoga ma tosina mai ai le tele o tagata faʻatau.


Taimi meli: Ian-07-2021
WhatsApp Online Chat!